Erken boşalma tedavisi en etkili erken boşalma teknikleri

Yüzyılımızın başında dünyanın en önde gelen cinsel bilimcisi olan Havelock ELLIS’in yaşamı boyunca erken boşalma sorunundan kurtulamadığını bilirsek, tedavinin ne denli anlamlı bir süreç olduğunu da görebiliriz.

Erken boşalma tedavisi ve en etkili erken boşalma teknikleri hep arayıp durduk.
Erkeklerin boşalmayı kontrol etmeleri tıpkı bisiklete binmek gibidir, öğrenene kadar sıkıntı çekerler ama bir kez öğrendiler mi bir daha unutmazlar. 


Sonu belirsiz ve zaman sınırlaması olmayan bir cinsel aktiviteye erkekler yönlendirilmelidir. Böylece çiftler arasındaki yakınlık en yüksek düzeye çıkar ve bu yakınlık süreklilik kazanır.

Örneğin buz pateniyle dans ederken, buz pistini sınırlayan hiçbir başlangıç ve varılacak son nokta veya bir işaret yoktur. Çiftler özgürce dans ederler.


Erken boşalma tedavisi en etkili erken boşalma teknikleri
Önemli olan o anı yaşamaktır. Cinsellikte de önemli olan son noktayı düşünmeden telaşsız bir şekilde şimdiye ve duygularımıza yoğunlaşmaktır.

Ayrıca yoğunlaşırken bedenimizin serbestçe hareket etmesine olanak tanırsak, cinsellik doğal bir şekilde gerçekleşir.

Aksi taktirde “nasıl cinsel birleşme olmalıdır” kavramını tanımlayan toplumun genelinde kabul görmüş cinsel mitlere uygun bir şekilde hareket edersek, ani bir boşalma kaçınılmaz olacaktır.


Erken Boşalma durumu ile karşılaşıldığında, tedavisinin mümkün olduğunu ve en ciddi durumların bile tedavi edilebileceğini aklınızdan çıkarmamanız önemlidir. Buradaki en önemli husus serinkanlılığınızı korumak ve hemen müdahalede bulunmaktır.

Genelde, zaman içinde problem daha da zorlaşır ve böyle bir durumda en uygun tedavi yöntemini bulmanız kritik önemdedir, çünkü yanlış tedavi uygulayıp sonuç alamazsanız, problemi daha da kötüleştirecek şekilde aşırı stres ve huzursuzluk duymanız mümkündür. 

Boşalma bir ateşleme mekanizmasıdır. Ateşleme başladığı zaman hiç kimse hiçbir onu durduramaz, bastıramaz, geciktiremez, denetim altında tutamaz. Yapılması gereken şey, ateşlenme noktasına gelmeden sistemi yavaşlatmak, durdurmak veya kontrol altına almaktır.


Bu nedenle erken boşalmanın tedavisinde boşalma süresini uzatmak değil, kişiyi telaşsız bir birleşmenin getireceği sonsuz yakınlık duygusuna ulaştırmak, zamansız bir şekilde cinsel birleşme becerisini ve kalıcı olarak boşalma refleksi üzerinde istemli denetim sağlamayı öğretmek esas olmalıdır.

Erken boşalmamanın en etkili tedavi yöntemleri Artık iki ayrı grupta farklı tedavi yöntemleri mevcuttur.

En sık kullanılan yöntem bir doktor veya cinsel terapiste başvurup görüş almaktır.Fakat bu yöntem elbetteki sıkıcı ve sıkıntı veren bir durum.Çünki sorunumuzu anlatmamız can sıkıntısı bi durum ve herkes bu sorununu açıklamak istemez ve herkese anlatmak istemeyiz.

İkinci ve güncel yöntem ise Erken Boşalmaya karşı hazırlanmış online tedavi programlarıdır.

Yani doktora gitmeden online tedavi yöntemi.Bu yöntemle biçok kişi erken boşalma sorunundan kalıcı olarak kurtulmuştur.

Online tedaviler artık değişik yaraları nedeniyle en yaygın olarak kullanılandır.Örneğin yüksek etkinliği vardır,hızlı sonuç alınmaktadır ve en önemlisi bir uzman ile yüzyüze görüşme sıkıntısı yaşanmamaktadır.
Tek ihtiyacınız olan şey, bu programlara katılmaktır.

İlişki koçları tarafından pahalı seanslarda öğretilen bu bilgileri, internet kullanıcılarına artık günümüzde oldukça uygun bir ücret karşılığı sunulmaktadır. Böylece alt gelir düzeyindeki bir erkek bile, dışarıda pahalıya satılan bu bilgilere kolaylıkla sahip olabilmektedir.

Erken Boşalmaya karşı hazırlanmış online tedavi programları ile erken bolmaya son vermek için tıklayın.