Erken boşalmaya çözüm ve tedavi


Cinsel ilişki yaşama olgunluğuna erişmiş erkeklerin % 40'ı bir tür erken boşalma sorunu yaşamaktadır.

Şu anda bu sitedeyseniz ve bu yazıyı okumaktaysanız muhtemelen erken boşalma probleminiz vardır. Kendiniz için üç dakika ayırıp siteyi sonuna kadar okursanız bu sizin cinsel yaşamınızı tamamen sonsuza kadar değiştirebilir. Sayfadaki tüm yazıyı okuyup bitirdiğinizde erken boşalma sorununuzu çözmek için yeterli olan bilgi ve gücü kendinizde bulacaksınız. Bu fırsatı kaçırmayın. Tavsiye ve eğitimimiz sayesinde bu problemi yeneceksiniz. Siz bize, eşinizde size minnettar kalacak.

B. K.
33 Yaşında
Antalya

"Cinsel ilişkiye girmeden önce mastürbasyon yapmayı bile denedim, fakat yine de erken boşalmayı engelleyemedim ve sertleşmem çok kısa sürdü".

Erken Boşalmaya Karşı Tedavi

erken bosalma
Erken Boşalma durumu ile karşılaşıldığında, tedavisinin mümkün olduğunu ve en ciddi durumların bile tedavi edilebileceğini aklınızdan çıkarmamanız önemlidir. Buradaki en önemli husus serinkanlılığınızı korumak ve hemen müdahalede bulunmaktır. Genelde, zaman içinde problem daha da zorlaşır ve böyle bir durumda en uygun tedavi yöntemini bulmanız kritik önemdedir, çünkü yanlış tedavi uygulayıp sonuç alamazsanız, problemi daha da kötüleştirecek şekilde aşırı stres ve huzursuzluk duymanız mümkündür.
Artık iki ayrı grupta farklı tedavi yöntemleri mevcuttur. En sık kullanılan yöntem bir doktor veya cinsel terapiste başvurup görüş almaktır. İkinci ve güncel yöntem ise Erken Boşalmaya karşı hazırlanmış online tedavi programlarıdır.

Online tedaviler artık değişik yararları nedeniyle en yaygın olarak kullanılandır, örneğin yüksek etkinliği vardır, hızlı sonuç alınmaktadır ve en önemlisi bir uzman ile yüz yüze görüşme sıkıntısı yaşanmamasıdır.

Her modern programda problemin nedenini ve nasıl tedavi edileceğini ortaya koyan bir online tanı yöntemi uygulanmaktadır.
Erken boşalma birçok kişinin yaşamını etkileyen bir problemdir. Erken boşalan kişi her zaman akli dengesini bozan bir duruma aklını takmış vaziyettedir, yani bir kadını mutlu edememe ve başarısız olma durumuna.

Erken Boşalma TEDAVİ EDİLEBİLİR

Erken Boşalma Sorunu
Bu tamamıyla normal ve anlaşılabilir bir durumdur, çünkü bunu kabul etmesek bile, hayatta yapmakta olduğumuz birçok şey seks ile ilişkilidir. Erken Boşalma durumu ile karşı karşıya kalan tek kişinin kendiniz olduğunu düşünmemelisiniz. Dünyadaki erkeklerin % 40 yakını yaşamlarının bir evresinde bir tür cinsel fonksiyon bozukluğu ile karşı karşıya kalmıştır.
Unutmayınız; Erken Boşalma TEDAVİ EDİLEBİLİR ve her erkek bu problemden kurtulabilir. Bunun için, şu üç adımı atmalısınız. İlk adım, sizin bir Erken boşalma probleminiz olduğunu kabul etmektir. İkinci adım, erken boşalmanın kendiliğinden düzelmeyeceğini bilmenizdir. Üçüncü ve son adım ise, bu problemi kökünden ve kalıcı olarak çözmeye istekli olmanızdır.

Erken Boşalma hakkında bazı SSS’ler

Erken Boşalma Tedavisi
1) Erken Boşalma nedir?
Erken Boşalma bir erkek istediğinden daha önce boşalırsa veya eşini cinsel ilişki sırasında tatmin edemeyecek düzeyde boşalırsa, ortaya çıkan bir cinsel fonksiyon bozukluğudur.
2) Erken Boşalma neden olur ve nasıl kontrol edilebilir?
Seviyesine bağlı olarak, Erken Boşalmanın sebepleri şunlar olabilir:
SEVİYE 1: Kötü mastürbasyon alışkanlığı
SEVİYE 2: Stres veya aşırı duygusal gerilim
SEVİYE 3: Seviye 2 durumunun tedavi edilmemesi sonucu beyinde kimyasal dengesizlik oluşumu
SEVİYE 4: Seviye 3 durumunun tedavi edilmemesi veya kötü tedavi edilmesi sonucunda ortaya çıkan sonuçsal gelişme

Problemin kökeni ne olursa olsun, her bir erken boşalma seviyesi, ereksiyonu devam ettirememesine ve istediği anda boşalma sağlayamamasına yol açan boşalma refleksini kontrol edememe durumudur.

3) Boşalma refleksi nedir? 
Boşalma refleksi üretra da başlar ve spermlerin penisten ve sperm kesesinden dışarıya fışkırmasına neden olan istem dışı kasılmalardan oluşur. Bu refleks bir Pubococcygeus (PC) kası tarafından kontrol edilir.

4) Boşalma refleksi üzerinde kontrol sağlamak mümkün müdür? 
Boşalma refleksi üzerindeki kontrol basit bir uygulama ile sağlanabilir ve kasların iyileştirilmesi kadar kolaydır. PC kasının doğru çalışması için uygun bir egzersiz kronogramı takip edilmelidir.

5) Problemim serotonin ve dopamin reseptörleri arasındaki dengesizlikten kaynaklanıyor olsa bile, bu egzersizleri benim de yapmam gerekiyor mu? 
Tabii, bu dengesizliği ortadan kaldırmanın yanı sıra, normal kas elastikiyeti ve PC kasının kuvvetlenmesine kadar, reflekslerde kontrol sağlamanız mümkün olmayacaktır. Erken boşalma sebebi ne olursa olsun, PC kasının güçlendirilmesi reflekslerde kontrol için çok önemlidir.

6) Bir Erken Boşalma programını nereden elde edebilirim? 
En modern Erken Boşalma programları online sunulan doğal tedavilerdir. Ciddi ve oldukça etkili programlar sunan ve aralarında Erken Boşalma seviye 4 üzerine yoğunlaşan programlar bulunan online merkezler vardır(Bu sitede onlardan birisidir).

7) Online programlar gerçekten etkili mi? 
Bu programlar bir uzmandan randevu alırken ortaya çıkan travma ve korkuları bertaraf ederken müşteriye özel teşhis ve bilimsel tedavi yöntemleriyle de sizlere en son teknikleri sunma imkânına sahiptir. Hiç şüphesiz, online programlar erken boşalmaya karşı birinci hat tedaviyi oluşturur ve bu problemi çözmekte en hızlı, en güncel ve verimli terapi usullerini sizlere sunar.

"Yorumlar..."

Sizden gelen tüm yorumlara malesef burada yer veremiyoruz. Hemen hemen tüm yorumlar aşağıdakilerle benzeşiyor. Sorununuzu ve çektiğiniz sıkıntıları biliyoruz ve bunu çözmenizde size yardımcı olacağız.
B. K.
33 Yaşında
Antalya


"Cinsel ilişkiye girmeden önce mastürbasyon yapmayı bile denedim, fakat yine de erken boşalmayı engelleyemedim ve sertleşmem çok kısa sürdü".



A. H.
26 Yaşında
İzmir


"Başka şeyler düşünmeye çalışıyorum ama ne yaparsam yapayım, hızlı boşalma oluyor".



S. C. 
38 Yaşında
İstanbul


"Oldukça sert mastürbasyon yaptığımda, istediğim kadar uzun süre sert kalabiliyorum ama bir kadın ile ilişkiye girdiğimde bunu başaramıyorum".



M. A. 
28 Yaşında
Malatya

"Bu beni öldürüyor... Bu şekilde devam edersem, kız arkadaşım benden ayrılacak, çünkü onun hak ettiği cinsel ilişkiyi sürdüremiyorum".



O. S. 
32 Yaşında
İstanbul 

"Daha genç yaşlarda, oldukça hızlı mastürbasyon yapardım ve beni görmesinler diye de saklanırdım. Bazen banyoda mastürbasyon yapıyorum ama hep acele ediyordum, kimse fark etmesin diye".



A. G. 
24 Yaşında
Ankara 

"Erken boşalmaya engel olmak için kendini tutmak ve dışarıya çıkarmak gerekiyor ama tekrar içine girdiğimde hemen boşalıyorum".




Gelin bu sorununuzu çözelim.

ERKEN BOŞALMAYA SON E-Kitabını incelemek için tıklayın


erken boşalan erkekler bitkisel tedavi, erken boşalan erkekler tedavisi, erken boşalıyorum bitkisel çözüm, erken boşalıyorum hangi doktora gitmeliyim, erken boşalıyorum ilaç tedavisi, erken boşalıyorum ne yapabilirim, erken boşalıyorum ne yapmalıyım, erken boşalıyorum neden, erken boşalıyorum tedavisi, erken boşalma, erken boşalmanın çözümü, erken boşalmaya çare

Erken boşalmaya doğal çözüm yolları


Erken Boşalmanın Nedenleri  
Erken boşalmaya doğal çözüm
Erken boşalmaya doğal çözüm yolları
Birçok erkek inanılmaz bir telaş içinde cinsel zevklerini doyurmaya çalışırken boşalmanın durula bilmesi, kontrol altına alınabilmesi ve sabitlenmesini başaramaz. 
Vücudunu eşi ile uyum içinde hareket ettiremeyen erkeklerde yoğunlaşmak, o anın duygularını hissedememek sevişmenin aniden son bulacağını düşündürür.
Bu yüzden tüm cinsel sorunlarda olduğu gibi erken boşalmanın olacağının korkusunu yaşamak rahatsızlıklara neden olacaktır.

Yalnız asıl sorun erkekte ki cinsel işlevlerde değildir bu işlevlerin nasıl yerine getirileceği esas olan durumdur. Çünkü istediği doğrultuda, kendini sıkan düşüncelerden uzak bir cinsellik yaşayamayan erkek eşinin de sorunlar yaşamasına sebep olacaktır.


Erken boşalmamanın en etkili tedavi yöntemleri Artık iki ayrı grupta farklı tedavi yöntemleri mevcuttur. En sık kullanılan yöntem bir doktor veya cinsel terapiste başvurup görüş almaktır.

Fakat bu yöntem elbetteki sıkıcı ve sıkıntı veren bir durum.Çünki sorunumuzu anlatmamız cansıkıntısı bi durum ve herkes bu sorununu açıklamak istemez ve herkese anlatmak istemeyiz.

İkinci ve güncel yöntem ise Erken Boşalmaya karşı hazırlanmış online tedavi programlarıdır.Daha fazla bilgi al
erken boşalan erkekler bitkisel tedavi, erken boşalan erkekler tedavisi, erken boşalıyorum bitkisel çözüm, erken boşalıyorum hangi doktora gitmeliyim, erken boşalıyorum ilaç tedavisi, erken boşalıyorum ne yapabilirim, erken boşalıyorum ne yapmalıyım, erken boşalıyorum neden, erken boşalıyorum tedavisi, erken boşalma, erken boşalmanın çözümü, erken boşalmaya çare